Enez'e Gökten İndi

Enez'e Gökten İndi
Ünlü pop şarkıcısı Murat Dalkılıç, İstanbul Beşiktaş Belediyesi tarafından Enez'de çocuklar ve gençler için düzenlenen yaz kampına helikopterle geldi.Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da ünlü sanatçıya eşlik...

Ünlü pop şarkıcısı Murat Dalkılıç, İstanbul Beşiktaş Belediyesi tarafından Enez'de çocuklar ve gençler için düzenlenen yaz kampına helikopterle geldi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da ünlü sanatçıya eşlik ettiği kamptaki program dönüşü konuşan, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı kampın Enez'e büyük katkı sağladığını söyledi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından 10 - 18 yaş arası yaklaşık bin çocuk ve genç için 200'er kişilik gruplar halinde Enez'de gerçekleştirilen yaz kampı geçtiğimiz günlerde ünlü bir konuğu ağırladı. İstanbul Üniversitesi'nin Enez'deki Sosyal Tesisleri'ne gelen ünlü Popçu Murat Dalkılıç çocuklarla bir araya gelerek konser verirken, 9-14 yaş arasındaki çocuklar için de sertifika töreni düzenlendi.

Enez'deki sosyal tesislerde gerçekleştirilen törene ünlü şarkıcı Dalkılıç'ın yanısıra Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı ve Abbas Güçlü de katıldı. Dalkılıç'ın mini konseriyle coşan çocuklar, sanatçının sevilen şarkılarına eşlik etti. Çocuklar, mini konserin ardından Dalkılıç'tan imza alarak bol bol fotoğraf çektirdi. Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, burada yaptığı açıklamada, Beşiktaş Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen yaz kampının Enez'e de büyük katkı sağlayacağın düşündüğünü belirterek organizasyona destek veren herkese teşekkür etti.

murat dalkılıç enez

Kaynak: Hudut Gazetesi