Erasta AVM Açıldı

Erasta AVM Açıldı
Eroğlu Gayrimenkul tarafından 210 milyon liralık yatırım ile hayata geçirilen Erasta Edirne AVM hizmete açıldı.

Eroğlu Gayrimenkul tarafından 210 milyon liralık yatırım ile hayata geçirilen Erasta Edirne AVM hizmete açıldı. Erasta Edirne AVM, 35 bin metrekarelik alanı ve 125 mağazası ile Edirne'nin en büyük alışveriş merkezi oldu. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, alışveriş merkezine girmek isteyenler arasında kısa süreli izdiham yaşandı. AVM'deki mağazaların tümünün açılmadığı görüldü.

Erasta Edirne AVM'nin açılışına Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Salim Afgün, siyasi parti temsilcileri, kurum ve oda başkanları, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eroğlu Gayrimenkul'ün Antalya ve Muğla'dan sonra Erasta markasıyla üçüncü alışveriş merkezini Edirne'ye açtıklarını ifade eden Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını belirtti. AVM'nin Yunanistan ve Bulgaristan gibi sınır ülkelerden de ziyaretçi alarak bölgenin önemli ticaret kapılarından biri olacağını söyleyen Nurettin Eroğlu, AVM'nin doğrudan ve dolaylı olarak 1500 kişiye iş imkanı sağladığını kaydetti.

Erasta markasıyla açtıkları alışveriş merkezleri zincirini devam ettirerek Türkiye genelinde 20 AVM sayısına ulaşmak istediklerini belirten Nurettin Eroğlu, "Hafta içi günlük 15-20 bin ziyaretçi, hafta sonları ise 20-30 bin arası ziyaretçi beklentimiz var. Aylık 450 bin ile 600 bin arası ziyaretçi olacağını düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

AVM'de 3 katlı 1200 araç kapasiteli ücretsiz kapalı otopark yer alıyor. Erasta Edirne AVM ile H&M, D&R, KFC, Tavuk Dünyası, Sbarro, Usta Dönerci, Arby's, Waffle Stop, Starbucks, Tchibo, Hayal Kahvesi, Alaçatı Muhallebicisi, Özsüt, Paşa Fırını, Mac, LC Waikiki Home, Hotiç, Matilla Ayakkabı, Atasun Optik, Kanz, E-bebek gibi birçok marka Edirne'de ilk kez yer alıyor.

EJH