Erdin Bircan'dan Babalar Günü Mesajı

Erdin Bircan'dan Babalar Günü Mesajı
CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan bir mesaj yayınlayarak Babalar Gününü kutladı.Erdin Bircan'ın Babalar Günü Mesajı:Babalarımız yaşamı öğreten, hayatımızın ilk anından başlayarak, hiçbir karşılık beklemeden sevgi ve...

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan bir mesaj yayınlayarak Babalar Gününü kutladı.

Erdin Bircan'ın Babalar Günü Mesajı:

Babalarımız yaşamı öğreten, hayatımızın ilk anından başlayarak, hiçbir karşılık beklemeden sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, bizi yaşama güvenle hazırlayan, en zor anlarımızda bize güç veren ve yol gösteren, yerleri asla doldurulamayacak varlıklarımızdır.

'Hayatta ben en çok babamı sevdim.' diyor Türk şiirinin Can Babası Can Yücel. Babalık fedakârlık demektir. Her çocuk en zor anında, yaşı kaç olursa olsun, babasının desteğinin her şartta arkasında olacağını bilir. Babalık zor, meşakkatli bir görev, aynı zamanda da bir insanın yaşayabileceği en yoğun, en güzel ve karşılıksız duygulardan bir tanesi.

Ülkemizde mevcut şartlar babaların ve çocuklarının mutlu bir şekilde yaşayıp sevgilerini büyütmeye imkan vermemektedir. Birçok baba çocuklarının iyi bir eğitim alması, iş bulabilmesi için çalışmaktadır. İşsizliğin kronikleştiği, iş kazalarının kader diye sunulduğu bir Türkiye’de babalar çocuklarının geleceği için endişe içindedir.

Soma’da, Gezi Direnişinde evlatlarını kaybeden, babasız kalanları unutmamız mümkün değildir. Cumhuriyet Halk Partisi hem bunların hesabını soracak, babaların ve çocuklarının ömür boyunca mutlu yaşayacağı bir Türkiye kuracaktır.

Yaşanılacak bir Türkiye halkımıza sözümüzdür. İki evlat sahibi baba ve büyükbaba olarak; annelerin, babaların çocuklarının geleceği için endişe duymayacağı, her çocuğun kendisini en iyi şartlarda geliştirebileceği bir Türkiye dileğiyle tüm babaların babalar gününü kutluyorum.

erdin bircan babalar günü

Edirnetv