Esnaf Denetimleri Devam Ediyor

Esnaf Denetimleri Devam Ediyor
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, yaz aylarının gelmesi ile birlikte turizm amaçlı kültür gezilerinin arttığı kentimizde, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek denetimlere devam ettiklerini bildirdi.Edirne...

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, yaz aylarının gelmesi ile birlikte turizm amaçlı kültür gezilerinin arttığı kentimizde, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek denetimlere devam ettiklerini bildirdi.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Birimi denetim ekipleri ile birlikte yıl boyunca devam ettirilen rutin esnaf denetim ve kontrollerin, hem turizm sezonunun başlaması hem de Bando-Tava Ciğer Festivali’ne az bir süre kalması sebebiyle arttırıldığını belirtti.

esnaf denetimleri 1

Geçtiğimiz günlerde ki esnaf denetimlerine katılan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, "Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan'ın talimatları doğrultusunda, esnaf eğitimlerimizi ve denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Başkanımız Recep Gürkan, esnafımızın eğitim ve denetimlerine büyük önem gösteriyor. Edirne Belediyesi olarak bizler de, Edirne'nin kültür ve turizm kenti olmasıyla birlikte turizm sezonunun açılması ile birlikte kentimize gelen ziyaretçilerin ve tabi ki halkımızın sağlıklı gıda tüketimlerini sağlamak amacıyla, esnaf denetimlerimizi aralıksız ve daha da sıklaştırarak sürdürüyoruz.

Gıda mühendislerimiz, biyologlarımız, gıda teknikerlerimiz ve zabıta ekiplerimizle birlikte ortaklaşa yürüttüğümüz esnaf ziyaretlerimizde,  esnafımızın talepleri nelerdir diye öğrenmek istedik ve ayrıca esnafımızın hijyen ve yasal kurallara uyması konusunda uyardık. Esnafımızın tüm kurallara uygun olarak hizmet vermesi hem Edirnemizin kazancı hem de esnafımızın kendi kazancı olacaktır." şeklinde konuştu.

esnaf denetimleri 2