EticaretSEM Edirne'ye Geliyor!

EticaretSEM Edirne'ye Geliyor!
EticaretSEM, Edirne'de Eticaret ve Dijital Pazarlama Buluşması'nı gerçekleştirecek.Edirne'de Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nin binasında 8 Aralık 2015 Salı günü saat 11.00 ile 18.00 saatlerinde gerçekleştirilecek olan...

EticaretSEM, Edirne'de Eticaret ve Dijital Pazarlama Buluşması'nı gerçekleştirecek.

Edirne'de Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nin binasında 8 Aralık 2015 Salı günü saat 11.00 ile 18.00 saatlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe eticaret odağında ve işine dijital gücünü entegre etmek isteyen tüm KOBİ ve girişimciler davetli. Tam gün moderasyonu ünlü TV yapımcısı ve sunucu Metin Uca tarafından yapılacak olan etkinlik tamamen ücretsiz ve başvuru önceliğine göre yapılacak.

EticaretSEM ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde organize edilen konferanslar zinciri  Turkcell ana sponsorluğunda devam ediyor. Trakya Kalkınma Ajansının destekleri ile gerçekleşecek olan Teknoloji Festivali, 08 Aralık 2015 Salı günü Trakya Üniversitesi Balkan Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Bu büyük organizasyona, eticaret alanında faaliyet gösteren çok sayıda kurum da özel destek veriyor.

Aslanoba Capital, Gittigidiyor.com, Ofix.com, Sateen.com, PayPal, Ticimax, SefaMerve.com, Webnak, Milliyet.com.tr, İyzico, akakce.com, PayU, Matbuu.com, Dijital Planet, Tazedirekt.com, Fotometrik360, AjansTR, Setrow, Nautilus Concept gibi öncü firmaların yanı sıra Endeavor ve Keiretsu Forum İstanbul, tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri şu ana kadar binlerce ziyaretçiyi ağarladı.

Edirne'de gerçekleştirilecek organizasyona bizzat katılacak isimler arasında Aslanoba Capital kurucusu Hasan Aslanoba, TEB Genel Müdürü Turgut Boz, Turkcell Kurumsal Pazarlama Direktörü Esra Süzme, Ticimax Eticaret Sistemleri CEO'su Cenk Çiğdemli, SefaMerve.com CEO'su Mehmet Metin Okur, GittiGidiyor.com Genel Müdürü Öget Kantarcı, Vitringez.com Kurucu Ortağı Natali Yeşilbahar, Dora Telekom CEO'su Timuçin Öğün, Can Medikal Genel Müdürü Faik Helvacıoğlu, Fit Solutions CPO'su Murat Kaptan, Emarsys Türkiye Ülke Müdürü Murat Erdör, İyzico Genel Müdürü Orkun Saitoğlu, Milliyet Reklam Grup Müdürü Murat Şeşen, Pepakura Ajans Başkanı Aykut Duman yer alıyor. Ayrıca programa Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yener Yörük de katılacak. Programın sonunda ise Metin Uca, ödül dağıtımı gerçekleştirecek.

Bizler de bünyemizde bulunan eticaret girişimleri adına bu etkinlikte olacağız.