ETUS Güzergahlarında Değişiklik!

ETUS Güzergahlarında Değişiklik!
Edirne'de etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklar nedeniyle gerçekleştirilen tuzlama çalışmaları bayırlarda etkisini göstermeyince ETUS araçları güzergahlarını değiştirdi.Edirne'de son günlerde etkili olan...

Edirne'de etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklar nedeniyle gerçekleştirilen tuzlama çalışmaları bayırlarda etkisini göstermeyince ETUS araçları güzergahlarını değiştirdi.

Edirne'de son günlerde etkili olan kar yağışının etkisini arttırması sebebiyle, tuzlama çalışmaları bayırlarda etkisini göstermemeye başladı. Bu nedenle Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) araçları güzergahlarını değiştirerek düz sokaklarda ulaşıma devam ediyor.

Edirne Belediye Başkanlığından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "İlimizde etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklar nedeniyle gerçekleştirilen tuzlama çalışmalarının bayırlarda etkisini göstememesi sebebiyle Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) araçları güzergahlarını değiştirerek düz sokaklarda ulaşıma devam edecektir." denildi.

Alınan bilgiye göre ETUS araçları Mevlana Bayırı, Yayla Bayırı, Yeşil Evler Onur Market Bayırı, Bel-Koop Bayırı, Yeni Toki ve Edirne Sultan I. Murat Devlet Hastanesi Bayırı ve Sarıbayır bölgelerinde hizmet veremiyor.

EJH