Fransa'ya Avantajlı Gidiyor

Fransa'ya Avantajlı Gidiyor
Eurocup Top 16'daki ilk maçına çıkan Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol takımı, Fransa'nın Basket Landes takımın 68-61'lik bir skorla mağlup etti.

FIBA Euro Cup C grubundaki rakibi Rusya'nın Chevakata takımını mağlup ederek son 16’ya kalan Edirnespor Kadın Basketbol takımı, Euro Cup'daki ilk mücadelesini Fransa'nın Basket Landes takımıyla gerçekleştirdi.

Mimar Sinan Spor Salonunda gerçekleştirilen karşılaşmada, taraftarın desteğini de arkasına olan Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, rakibini 68-61'lik bir sonuçla mağlup etti.

Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı ile Basket Landes arasındaki ikinci maç ise, 14 Ocak Perşembe günü oynanacak. Fransa’da gerçekleştirilecek olan maça ise, Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı avantajlı başlayacak.

Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı ile Basket Landes arasındaki mücadeleyi izleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, maç sonrasında takımı tebrik ederek, "Takımımız, mükemmel bir maça daha imza attı. Oldukça güçlü olan rakibi, maç sırasında gösterdiği inanç ve azimle 7 sayılık bir üstünlük ile mağlup etti. Takımı tebrik ediyor, Euro Cup mücadelesinde başarılar diliyorum." dedi.