Geleceğe Kütüphaneler Projesinde Sona Yaklaşıldı

Geleceğe Kütüphaneler Projesinde Sona Yaklaşıldı
Gönüllü Genç Girişimciler Derneği ve İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi proje kordinatörlüğünde başlatılan, Yalova Üniversitesi Gönüllü Genç Girişimciler Kulübü ve Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü'nün de desteklediği "Geleceğe Kütüphaneleri Beraber Kuralım" kampanyası kapsamında ilk orta ve lise düzeyindeki okullara kitap yardımları yapılıyor.

2014 yılı Aralık ayında kurulan düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile kısa sürede yerel ve ulusal anlamda güzel işlere imza atan Gönüllü Genç Girişimciler Derneği ve Tahsin Usta'nın belediye başkanı seçilmesi ile ssyal ve gençlere özel projeleri ile öne çıkan Gaziosmanpaşa Belediyesi, "Geleceklerimiz Çocuklarımız, Geleceğin Kütüphanelerini Birlikte Kuralım Sloganı" ile Kitap Yardımı Projesine start verdiler.

Proje kapsamında Yalova'da Samanlı İlk ve Ortaokuluna, Ankara'da Haymana Ataköy İlkokuluna, İstanbul’da Hamit Süreyya Eremsel İlk ve Ortaokuluna Çorum'da Osmancık Koyunbaba İlkokuluna, Kahramanmaraş'ta Narlı Evri İlkokuluna kitap desteğinde bulunuldu. Ayrıca proje kapsamında hazırlıklarda sona ulaşılan Bartın başta olmak üzere farklı iller de yer alıyor.

Ayrıca projeyle alakalı yapılan teşekkür açıklamasında "Gönüllü Genç Girişimciler Derneği ve Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak başlattığımız projeye destek veren Yalova Üniversitesi Gönüllü Genç Girişimciler Kulübü ve Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü başta olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinden projemize destek olan milletimize, kitapları teslim edeceğimiz okullardan bize ulaşan hoca ve yöneticilerimize veya vesile olan kişilere teşekkürü bir borç biliriz proje de sona yaklaşırken birkaç il için daha son hazırlık safhasındayız. Umarız ki bu kitaplar kardeşlerimizin ufkuna da hayallerine de bir nebze de olsa ışık olacaktır." denildi.