Gürkan, CHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Gürkan, CHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Gürkan, siyaseti Edirne'nin ortak çıkarları ve Edirnelilerin ortak menfaatlerinin daha da ileriye taşımak için kullanmak istediklerini belirtti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, belediye meclisinde üyesi bulunan siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret etme kararı aldıklarını belirtti. Bu karar kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığını ziyaret eden Belediye Başkanı Gürkan, "CHP ve AK Parti'nin il başkanları yeni atandı. Hem başarılar dilemek hem de belediye meclisinde görev alan siyasi partileri, siyaseti Edirne'nin ortak çıkarları ve Edirnelilerin ortak menfaatleri, Edirne'yi daha da ileriye taşımak için kullanmak istiyoruz. Tabi ki her siyasi partinin kendi politikaları ve kendi düşünceleri var. Partiler, bu kimliklerini mutlaka koruyacaktır. Demokrasinin kurallarından biri de budur. Edirne'nin çıkarları, gelişmesi ve marka değerinin artması söz konusu olduğunda biz siyasi yeteneklerimizi, güçlerimizi, birimlerimizi ve enerjimizi Edirne'nin ortak çıkarı için parti gözetmeksizin Edirne ortak paydası altında bütün siyasiler bir araya geldik. Ama bunu daha genç bir tabanda, daha geniş bir anlayışta yapalım istiyoruz. Edirne'de son 2 yıldır resmi kurumlar, odalar ve sivil toplum örgütlerinde ciddi bir uyum ve uzlaşma var. Bu da Edirne'de her anlamda; özel sektör ve kamunun, hem yatırımlarının artmasına hem de daha geniş ve daha olumlu işler yapılmasına yol açtı, açmaya da devam ediyor." ifadelerini kullandı.

KİM NE DERSE DESİN HALKA GİDECEĞİM

Gürkan, tüm siyasi partilerden kent yönetimiyle ilgili eleştiri aldığını ve almaya devam edeceğini belirterek, "Halka gitmemizden rahatsız olan arkadaşlarımız var ama halkın bize verdiği görevin son gününe kadar halka gitmeye devam edeceğiz. Kim ne derse desin." dedi.

GÜRKAN'IN ÇALIŞMALARI PARTİYE DE KAZANDIRIYOR

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne Belediyesi'nin yaptığı çalışmaların çok yankı bulduğunu ve takdir edildiğini belirterek, "CHP resmi internet sitesinde Edirne Belediyesi'nin yaptığı referanduma yer verilmişti. Geçtiğimiz hafta CHP'nin genel merkezine girdiğimde de, referandumla ilgili çok güzel şeyler söylediler. Böyle güzel bir çalışmanın vatandaşa sunulmasının çok güzel bir şey olduğunu söylediler. Hesap verme toplantısı da diğer illerin dikkatini çekti. Edirne'nin vizyonu açısında da çok güzel çalışmalar bunlar. Her siyasi çalışma, bizim de bir reklamımız oluyor. Kendisi her anlamda alkışlayacağız." sözlerini kullandı.