Gürkan da Açıkladı: Evet, O Yol Satılmış

Gürkan da Açıkladı: Evet, O Yol Satılmış
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, eski terminal arazisine yapılacak AVM inşaatını ziyaret ederek, kamuoyunun merak ettiği soruları cevapladı. Gürkan, yolun daha önceki yönetim tarafından satıldığını, ancak firmayla görüşme...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, eski terminal arazisine yapılacak AVM inşaatını ziyaret ederek, kamuoyunun merak ettiği soruları cevapladı. Gürkan, yolun daha önceki yönetim tarafından satıldığını, ancak firmayla görüşme yapılarak sorunun kısmen çözüldüğünü söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Eski Terminal arazisine yapılacak olan AVM inşaatını ziyaret etti. Eski terminal arazisiyle birlikte E-5’in yarısının da önceki yönetim tarafından satıldığını ifade eden Gürkan, “Burasını alan firma iyi niyet gösterdi ve yolun kullanım hakkını bize verdi.” dedi.

Eski Terminal’in olduğu ve AVM inşaatının devam ettiği alanı basın mensuplarıyla birlikte geçen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, eski yönetim tarafından satılan arazide, E-5’nin bir bölümünün de yer aldığını söyledi.

AVM inşaatını yapacak olan firmanın Edirne Belediyesine gelerek, parsel sınırlarını istediğini dile getiren Gürkan, “Eski yönetimin sattığı parsel sınırı, E-5 karayolunun neredeyse yarısına kadar geliyordu. Doğal olarak insanlar sattın aldıkları şeyin tamamını kullanmak istiyor. Ama tamamını kullandıklarında yolun yarısı gidiyordu. Firma yetkilileriyle bir araya gelerek, görüştük. Firma yetkilileriyle, bu sınırı kabul edilebilecek en makul noktaya çektik. Edirnelilere yeni bir problem yaşatmamak adına bize asfalttan geçiş hakkı verecekler. Bunu da tapuya işleteceğiz. Böylelikle sorun çözülmüş olacak.” dedi.

gürkan açıkladı evet o yol satılmış