Gürkan, MHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Gürkan, MHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Referandumda Gürkan'a destek olan MHP İl Başkanı Hakan Özkan, "Edirnemiz için yapılan bütün doğru işlerde her zaman yanınızda olduk. Gördüğümüz doğrularda size ve ekibinize her zaman destek verdik ve vermeye hazırız." dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, belediye meclisimizde temsil edilen siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Demokrasilerde temsil görevi çok önemlidir. Çünkü doğrudan halkın temsilcisi olarak halk adına kararlar veriyorsunuz. Bugüne kadar yaptığımız her çalışmada mecliste temsil edilen üç partinin de temsilcileri Edirne'nin ortak paydasını, menfaatlerini, çıkarlarını partiler üstü bir anlayışla yerine getirdi. Bu da Edirne'nin marka değerinin yükselmesi hem de Edirne'ye yapılacak yatırımların alınacak hizmetlerin daha kolay daha başarılı ve sıkıntısız bir şekilde yerine getirilmesini sağlıyor. Bu işbirliği için, yaratılan sinerji için, Edirne ruhu için hem teşekkür etmek istedik, hem de sizleri ziyaret etmek istedik." dedi

ÇATIŞMA YERİNE EDİRNE RUHUNA BIRAKTI

Gürkan, partilerin artık çatışmak yerine Edirne ruhunu yakalamış olduklarını ifade ederek, "Tabi ki bütün siyasi partilerin kendi programları var, kendi hedefleri var ve bunların olması gerekiyor. Her siyasi parti aynı zamanda bağımsız bir kuruluş. Ama Edirne'deki temsil yetkisi almış siyasi partililerin Edirne söz konusu olduğunda geçmişte görmeye alışık olduğumuz siyasi çatışmaları, çekişmeleri bir kenara bırakarak Edirne ruhunu yakalamış olması hem bizim tarafımızdan hem de Edirneliler tarafından büyük bir memnuniyetle izleniyor." şeklinde konuştu.

REFERANDUM DESTEĞİNE TEŞEKKÜR

Alt yapı çalışmaları için yapılan referandumda kendisine destek olan MHP İl Başkanı Hakan Özkan'a teşekkür eden Gürkan "İl başkanımızın referandum öncesi yaptığı bir açıklama var. Onun için de kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bazı arkadaşlar bizi 'sizin zaten bu yetkiniz var niye referandum yapıyorsunuz?' diye eleştiriyorlar. Ben de şunu soruyorum, 'halka gitmenin ne mahsuru var?'. Bizi görevlendiren halka böyle büyük yatırımlarda, büyük işlerde gitmekte bir mahsur görmüyorum. Benzer konular olduğunda yine halka gideceğiz." dedi.

"DESTEK VERDİK, VERMEYE DE HAZIRIZ"

Gürkan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Hakan Özkan ise, "Ziyaretiniz bizi memnun etti. Siyasi partiler millete hizmet için var. Seçilmiş olanlara da saygı duymak lazım. MHP'nin siyasi üslubu her zaman önce ülkem sonra partimdir. Biz de Edirnemiz için yapılan bütün doğru işlerde her zaman yanınızda olduk. Gördüğümüz doğrularda size ve ekibinize her zaman destek verdik ve vermeye de hazırız. Biz bu yapılan çalışmaların doğru olduğunu düşünüyoruz çünkü Edirne'de çok kötü durumda mahallelerimiz var. Yedi mahallemizde insanların hazır su alacak durumları yok. Buralardan su içmek zorunda kalıyor insanlarımız. Gezmeyen bilmez, biz bütün gün sahadayız. Onun için bunları eleştirmek dışardan çok kolay geliyor. Eleştirenler gelsin benimle menzili ahir mahallesine gelsin, görsünler konuşabilecek mi? Dışarıdan farklı eleştirilere aldırış etmemek gerekiyor. Toplumun çıkarı neredeyse biz oradayız, bu sizin tarafınızdan sağlanıyorsa oradayız. Biz, Edirne için her şeye hazırız. Her zaman önce Edirne diyoruz." ifadelerini kullandı.