Gürkan, Şehit Aileleri ve Gazileri Unutmadı

Gürkan, Şehit Aileleri ve Gazileri Unutmadı
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Şehit Aileleri Derneği ve Maarif Gaziler Derneği'nin üyeleri ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.Acar Restauran’ta düzenlenen iftar yemeğine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Şehit Aileleri Derneği ve Maarif Gaziler Derneği'nin üyeleri ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.

Acar Restauran’ta düzenlenen iftar yemeğine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,  Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Hakan İşcan, Selçuk Çakır, Çiğdem Gegeoğlu, Edirne Şehit Aileleri Derneği ile Maarif Gaziler Derneği’nin üyeleri ve aileleri katıldı.

Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, şehit ailelerine ve gazilere kendisini kırmayarak, iftara katılma nezaketi gösterdikleri için teşekkür etti.

Bu vatan uğruna canını veda eden şehitlere ve gazilere olan vefa borcunun asla ödenemeyeceğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Bugün bu topraklarda özgürce gezebiliyorsak, bu vatan bizim diyebiliyorsak, bayrağımız gökyüzünde özgürce dalgalanabiliyorsa; buna borçlu olduğumuz insanlar şehitlerimiz, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizdir." diye konuştu.

“BİZİM ONLAR İÇİN YAPTIKLARIMIZ DENİZDE DALGA BİLE OLAMAZ”

Şehit aileleri ve gazilerle sık sık bir araya geldiklerine değinen Gürkan, “Onların bu vatan, bu ülke, bu millet için verdiklerinin yanında, bizim vermeye çalıştıklarımız denizde bir damla dahi olmaz. Ama en azından onların yüreklerinde hoş bir seda, yüzlerinde de bir tebessüm bırakmayı istiyoruz. Yoksa onlara her zaman, bu ülke, bu millet için yaptıklarından dolayı minnettarız. Onlarla birlikte ekmeğimizi, çorbamızı, sohbetlerimizi paylaşıyoruz. Bu ülkeyi korudukları, kolladıkları ve bizlere armağan ettikleri için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İftara katılan Şehit Aileleri ve Gaziler de Başkan Gürkan’a, her zaman yanlarında oldukları ve onları unutmadıkları için teşekkür etti.

gürkan şehit aileleri ve gazileri unutmadı