Gürkan ve Bircan'dan Barış Jackson'a Tam Destek

Gürkan ve Bircan'dan Barış Jackson'a Tam Destek
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Milletvekili Erdin Bircan'dan, "Yetenek Sizsiniz Türkiye" isimli yarışmada finale çıkmaya hak kazanan Barış Jackson ve ekibine tam destek geldi.Televizyon kanalı TV8 yayınlanan...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Milletvekili Erdin Bircan'dan, "Yetenek Sizsiniz Türkiye" isimli yarışmada finale çıkmaya hak kazanan Barış Jackson ve ekibine tam destek geldi.

Televizyon kanalı TV8 yayınlanan "Yetenek sizsiniz Türkiye" yarışmasının finalisti Edirneli Barış Jackson ve ekibi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret ederek 14 Temmuz 2015 Salı akşamı gerçekleşecek olan final yarışmasında kendilerine destek olmalarını istedi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan,  Barış Jackson ve ekibini başarılarından dolayı kutlayarak "Sizlerin başarısı Edirne'nin başarısıdır. Edirne Belediyesi olarak biz Barış kardeşimizin ve ekibinin sonuna kadar destekçisiyiz. Ancak bu yarışmanın birincisini uzmanlar ya da jüri seçmiyor, halk seçiyor. Dolayısıyla halkın desteğine ihtiyaç var. Yani Edirnelilerin desteğine ihtiyaç var. Biz Belediye olarak bu yarışma için salı günü akşamı Saraçlar Caddesi'ne büyük LED ekran kuracağız. Tüm Edirnelileri Barış'a ve ekibine destek vermeleri için Saraçlar Caddesi'ne davet ediyorum. Tüm Edirneliler telefonlarından BARIŞ yazıp 1890'a SMS göndererek destek olabilir." dedi.

gürkan ve bircandan barış jacksona destek