Gürkan'dan Baro Başkanı Yıldırım Açıklaması

Gürkan'dan Baro Başkanı Yıldırım Açıklaması
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bir süredir sosyal medya hesabı üzerinden şahsı ve Edirne Belediyesi hakkında yayınlar yaparak iftiralar atan Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım hakkında şikayetçi olunması için avukatlarını...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bir süredir sosyal medya hesabı üzerinden şahsı ve Edirne Belediyesi hakkında yayınlar yaparak iftiralar atan Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım hakkında şikayetçi olunması için avukatlarını görevlendirdiğini açıkladı.

Başkan Gürkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

"EDİRNE KAMUOYUNA; Edirne Barosu Başkanı Özgür Yıldırım bir süredir şahsım ve belediyemiz hakkında sürekli olarak yayınlar yapmakta, mesnetsiz iftiralar atmakta, hakaretler etmektedir. Açıklamalarıyla şahsımı, Edirne’mizi ve etkinliklerimizi hedef göstermektedir. Bu güne dek kendisiyle muhatap olmadım, cevap vermedim. Ancak, Özgür Yıldırım dozu her gün artan iftira ve hakaretlerine devam etmektedir.

Bu nedenle, bu sabah avukatlarımı ilgili hakkında Cumhuriyet Savcılığına şikayetçi olunması için görevlendirdim. Saygılarımla"

EJH