Gürkan'dan Belediyenin Yılbaşı Kampanyası Hakkında Açıklama

Gürkan'dan Belediyenin Yılbaşı Kampanyası Hakkında Açıklama
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, katıldığı canlı yayında, belediye tarafından düzenlenen yılbaşı kampanyası hakkında açıklamalar yaptı.

Edirne Belediyesi bugün, sosyal medya üzerinde yeni yıl ile ilgili paylaşımlarını #edirnedeyeniyil etiketini kullanarak yapan vatandaşlara hediyeler vereceğini duyurmuştu. Edirne Televizyonu'nun canlı yayın programına konuk olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bu kampanyadan henüz canlı yayına gelirken haberi olduğunu belirterek "Yani bizim arkadaşlar böyle bir şey düzenlemiş. Bana da sürpriz oldu. Yeni öğrendim canlı yayına gelirken." dedi.

Sosyal medya üzerinde paylaşımlarını #edirnedeyeniyil etiketini kullanarak yapan vatandaşlardan 10 kişiye başkan ile selfie (özçekim), 5 kişiye akşam yemeği, 10 kişiye sinema bileti ve 10 kişiye de tiyatro bileti hediye edileceği belirtildi.

"10 kişi de benimle selfie kazanacakmış. Yani benimle selfie çektirmek çok önemli bir şey mi onu bilmiyorum ama bizim arkadaşlar böyle bir kampanya başlatmış. Benim de bu görevi yerine getirmem gerek." diyen Recep Gürkan, bu kampanyada amaçlarını Twitter üzerinde Türkiye gündemi (TT) listesine girmek olduğunu belirtti. Gürkan, "Amacımız Edirne'nin marka değerini yükseltmek. Gerek ulusal basında olsun, gerek yerel basında olsun Edirne'yi tanıtmak." diyerek sözlerine son verdi.