Gürkan'dan Kılıçdaroğlu'nu Çıldırtacak Sözler!

Gürkan'dan Kılıçdaroğlu'nu Çıldırtacak Sözler!
CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AK Parti ile Kültür ve Turizm Bakanına methiyeler düzdü.

CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe'nin kendisini makamında ziyareti sırasında Gürkan, Kılıçdaroğlu'nu çıldırtacak sözler söyledi.

Gürkan, siyasetin amacının halka hizmet olduğunu hatırlatarak, "Hangi partiden, hangi dünya görüşünden olursanız olun; eğer halka hizmet etmiyorsanız siyaset yapmanızın bir anlamı yok. Hepimizin farklı farklı siyasi anlayışları var. Bence bunu bir zenginlik olarak değerlendirmek lazım. Siyasi partilerimizin farklı olması, Edirne ortak paydası altında bir araya gelmemize engel değil. Edirne'de tüm siyasi parti mensupları, il başkanları ve biz hep bu anlayışla çalışıyoruz." sözlerini kullandı.

"Edirne'nin aldığı yatırım son yıllarda artmaya devam ediyor. Biz bu kapasiteyi daha da arttırmak istiyoruz. Çok açık ifade edeceğim, burada bir siyasi konuşma yapmıyorum. Türkiye'de halkın yüzde ellisinin oyunu almış ve başa gelmiş güçlü bir hükumet var. Sandık iradesine saygı duymak gerek. Biz, bu güçlü hükumetin gücünden Edirne'nin nasıl daha fazla yararlanabileceğinin peşindeyiz." sözlerini kullanan Belediye Başkanı Gürkan, Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gürkan, Selimiye Rekreasyon Alanı Avan Projesinin kurul tarafından onaylandığını belirterek Yemiş Kapanı Hanı ile ilgili çalışmaların da devam ettiğini belirtti. Yemiş Kapanı Hanı ile ilgili çalışmaların da birkaç ay içerisinde sonuçlandırılacağını belirten Gürkan, "Peyzaj çalışmalarına yakında başlayacağız. Kentimizin tacı olan Selimiye Camii'ne etrafıyla birlikte hak ettiği görüntüyü vermesini sağlayacağız. Buraya gelen turist sayısına katkı sağlayacağı düşüncesindeyim." dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, hedeflerinin kente güzel hizmetler yapmak olduğunu belirterek, "Edirne bizim gözdemiz. Edirne'ye ne kazandırabilirsek faydamızın olacağını düşünüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bakanlarımızı ağırladık. Proje ve yatırımlarımızı değerlendirdik. Bakanlarımızın da çok büyük katkıları var. İnşallah hastanesi olmayan ilçemiz kalmayacak." şeklinde konuştu.

GÜRKAN BUNLARI DA SÖYLEMİŞTİ...

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile görüşmesi hakkında gazetecilere bilgi verirken, "Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın Edirne'ye olan ilgisi adeta aşk derecesinde. Kendisine bu ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde yine bir araya gelmeyi düşünüyoruz. İnanç ve tarih turizmi konusunda Türkiye'nin en seçkin kentlerinden biri olan Edirne'ye gelen yılda 3 milyon turist sayısını 5-10 yıl içinde 10 milyona çıkarma hedefimiz var. Bu da Edirne'nin geleceğinin hangi yöne doğru gittiğinin somut bir göstergesi olacak." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN ERDOĞAN'I VE DAVUTOĞLU'NU SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİĞİ ZAMANDA...

Bilindiği üzere; Son günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu karşılıklı olarak birbirlerini çok sert sözlerle eleştiriyorlar.

EdirneJetHaber Haber Merkezi