Gürkan'ın Sarayiçi'ne Gölet Yapmasına Gerek Kalmadı!

Gürkan'ın Sarayiçi'ne Gölet Yapmasına Gerek Kalmadı!
Tespitlerimizce, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın Sarayiçi'ne gölet yapmasına gerek kalmad

Tespitlerimizce, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın Sarayiçi'ne gölet yapmasına gerek kalmadı.

Edirne sokakları, en ufak bir yağmurda bile göl haline geliyor. Yollarda biriken sular 40 santimetreyi buluyor. Bugün erken saatlerde başlayan yağmur, Edirne sokaklarını göle çevirdi. Başta Sadık Ahmet Caddesinde bulunan Özel Edirne Sınav Temel Lisesi civarları, İstasyon Mahallesi olmak üzere Edirne sokakları, yağmurun etkisiyle göle döndü.

Eski dönem belediye başkanı Hamdi Sedefçi'nin 90 kilometre dediği yağmur suyu kanalının 30 kilometreden kısa çıkmasından sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Sedefçi isterse ona şehrin alt yapısıyla üst yapısıyla ilgili her şeyi veririm. Çünkü 20 yıl belediye başkanlığı yapmış birinin yanlış rakam vererek 30 kilometreyi 90 kilometre olduğunu söylemesi pek doğru olmuyor." sözlerini kullanmıştı.

Recep Gürkan, geçtiğimiz ay Sarayiçi'nde gölet, kumsal, gezi, yürüyüş ve bisiklet yollarının yapılacağı Sarayiçi Rekreasyon Projesinin ihaleye hazır olduğunu belirtmişti. EdirneJetHaber olarak bizler de, sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın ve Edirne Belediye Başkanlığı'nın hesaplarını da etiketleyerek bu konu hakkında bir paylaşımda bulunduk.

"Sayın Recep Gürkan'ın Sarayiçi'ne gölet yapmasına gerek kalmadı. Edirne bir yağmurda göl oluyor zaten..." yazarak paylaştığımız videoya Gürkan'dan ve belediyeden herhangi bir cevap gelmedi.

Önümüzdeki pazar günü alt yapı sorunlarını bitireceği söylenen referandum yapılacak. Ancak Gürkan, "Sonuç olarak evet de çıksa hayır da çıksa altyapı çalışmalarına başlanacak." sözlerini kullandı. Bakalım, Gürkan'ın çalışmaları bu soruna çözüm bulabilecek mi...