Hacısarraf Mahallesi Çocuk Parkına Kavuşuyor

Hacısarraf Mahallesi Çocuk Parkına Kavuşuyor
Yıldırım Hacısarraf Mahallesinde bulunan meydana spor aletleri ve çocuk oyun grubu platformu kuruluyor.

Yıldırım Hacısarraf Mahallesinde bulunan meydana, Edirne Belediyesi tarafından spor aletleri ve çocuk oyun grubu platformu kuruluyor.

'Çocuklar özgür büyüsün, özgür çocuklar olsun' sloganıyla yola çıkan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, çocuklara özgür alanlar yaratmaya devam ediyor. Yıldırım Hacısarraf Mahallesinde bulunan ve mahalle halkının kullanımına sunulan mevcut alana spor aletleri ve çocuk oyun platformu kurulması için çalışmalar başladı.

Çocukların güvenliğinin sağlanması için Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuk oyun alanı panel çitle çevreleniyor. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan çocuk oyun alanı en kısa zamanda halkın kullanımına sunulacak.

Çocuk parkının Yıldırım Hacısarraf Mahallesinde çok önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Amacımız kentimizde çocuklarımızın özgürce oynayabileceği, her yaş grubunun birlikte hareket edebileceği ve farklı aktivitelerin yer alacağı alanlar yaratmak. Apartman hayatında bilgisayar oyunlarıyla büyüyen çocukları sokağa çıkartarak; çocukların kendi yaş gruplarıyla iletişim kurabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Yıldırım Hacısarraf Mahallesinde bulunan ve mahalle halkının kullanımına sunulan çocuk parkı, Edirne'nin özgür çocuklarına armağanımız olsun." dedi.

EJH