İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu

İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, İstanbul'da düzenlenen iş sağlığı ve güvenliği sempozyumuna katıldı.Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İstanbul’da...

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, İstanbul'da düzenlenen iş sağlığı ve güvenliği sempozyumuna katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen "Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu"na Edirne Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, Belediye’de görevli Mühendis Özgür Cengiz katıldılar.

Sempozyumda, İş Sağlığı ve Güvenliğinde İşveren ve Çalışanların Hukuki Sorumlulukları ve Süreç Yönetimi; Şehir Şantiyelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği, Belediye Çalışanlarında Meslek Hastalıkları, Tanı ve Önlemeye İlişkin Sorunları; Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinde Psikososyal Etkenler gibi önemli konuların görüşüldüğünü belirten Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, "Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan, Edirne Belediyesi personelinin her zaman destekçisi oluyor. Ve Belediye personelimizin eğitimlerine ve personelimizin iş sağlığına, iş güvenliğine büyük önem gösteriyor. Bizler de, İstanbul'daki sempozyuma katılarak, Belediye personelimizin iş sağlığı ve iş güvenliği için daha fazla neler yapabiliriz sorusuna cevaplar aradık." dedi.

iş güvenliği sempozyum 2