Kamalak: AK Parti ve CHP'ye Oy Verdiniz Elinize Ne Geçti?

Kamalak: AK Parti ve CHP'ye Oy Verdiniz Elinize Ne Geçti?
Partisinin Edirne il kongresine katılan SP Genel Başkanı Kamalak, iktidar ve ana muhalefet partisini eleştirdi.

Partisinin Edirne il kongresine katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, diğer partilere oy verenlerin eline ne geçtiğini, ülkenin hangi temel probleminin çözüldüğünü sordu.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odasında (ETSO) gerçekleştirilen kongrede konuşan Kamalak, iktidar ve ana muhalefet partisini eleştirdi. İktidar partisi ve ana muhalefet partisi önde gelenlerinin mecliste ağza alınmayacak sözler ettiğini belirten Kamalak, "Siyasetçiler mecliste bariz küfürler ediyor. Ağza alınmayacak sözler söylüyorlar. Geçen şaka amaçlı söylemiştim. Aslında bunların bir suçu yok. Ağızları bozuk. Önce ağızlarını tedavi etmek için estetik ameliyata tabi tutulmaları gerek. Ondan sonra da ağızlarına bal sürelim diyorum. Biz bu milletin derdini paylaşmak için uğraşıyoruz. Neyi paylaşamıyoruz?" sözlerini kullandı.

"OY VERDİNİZ DE ELİNİZE NE GEÇTİ?"

Türkiye'nin tek çaresinin Saadet Partisi olduğunu belirten Kamalak, iktidara geleceklerini söyledi. AK Parti ve CHP'ye oy veren seçmenlere seslenen Kamalak, "AK Parti'ye, CHP'ye ve diğer partilere oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Elinize ne geçti? Ülkenin hangi temel problemi çözüldü? İşsizliğin ortadan kalktığını, sanayide Avrupa ile yarışır hale geldiğimizi, milli gelirimizin üçe beşe katlandığını, Avrupa'nın önünde olduğumuzu söyleyebilir misiniz? O halde adresiniz belli. Gelin, çaresizlikten kurtulalım." ifadelerini kullandı.

EdirneJetHaber Haber Merkezi