Katliama Dur Demek için Yollarda

Katliama Dur Demek için Yollarda
Hayvan katliamına dur demek için motosikletiyle yola çıkan sinema ve dizi oyuncusu Semih İğdigül Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu’nu ziyaret etti. Gittiği illerde sokak hayvanları barınaklarını da...

Hayvan katliamına dur demek için motosikletiyle yola çıkan sinema ve dizi oyuncusu Semih İğdigül Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu’nu ziyaret etti. Gittiği illerde sokak hayvanları barınaklarını da gezdiğini ifade eden İğdigül, "Edirne'deki sokak hayvanları barınağı Trakya'daki en iyi barınak. Sokak hayvanlarına gösterdiği ilgiden dolayı Edirne Belediyesi’ne teşekkür ediyorum." dedi.

‘Ben bir sokak hayvanıyım’ sloganıyla Mersin’den yola çıkan Hayvan Hakları Savunucusu Semih İğdigül, Edirne’ye gelerek, Edirne Belediyesi’ne ait hayvan barınağını gezdi.

Sokak Hayvanları Barınağının çok iyi durumda olduğunu gören İğdigül, teşekkür etmek için Edirne Belediyesi’ni gezdi. Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ile bir araya gelen İğdigül, "Mersin’den Bakü’ye kadar hayvan barınaklarını gezdim. Gezmeye de devam edeceğim. Amacım sokak hayvanları ile ilgili farkındalık yaratmak. Edirne’deki hayvan barınağını görmek ve gezmek beni çok memnun etti." dedi.

Tanrıkulu da İğdigül’e sokak hayvanlarına gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.