Kılıçdaroğlu Edirne'ye Geliyor

Kılıçdaroğlu Edirne'ye Geliyor
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir dizi açılış için Edirne'ye gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP İpsala İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarete CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Kutay Özköse, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yağcılar da katıldı. CHP İl Başkanı Pekcanlı'yı CHP İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş, CHP İpsala Gençlik Kolları Başkanı Uğur Girgin ve CHP'liler karşıladı.

Yaptığı basın açıklamasında danışma kurulu toplantılarıyla ilgili aldıkları yeni karar hakkında kamuoyunu bilgilendiren Pekcanlı, yakında yapılacak olan danışma kurulu toplantılarının tarihlerini açıkladı.

24 Ekim 2016 Pazartesi günü İpsala'da ilçe danışma kurulu toplantısı yapacaklarını belirten Pekcanlı, "Normalde ilçe danışma kurulu toplantılarını tüzüğümüzün emrettiği gibi periyodik şekilde yapmaktayız. Danışma kurulu toplantılarını boyutunu genişletmek adına 20 Eylül'de il başkanlığı ve il yönetiminde aldığımız kararla verilerin tamamıyla açık olması konusunda fikir birliğine vardık. Daha önceki danışma kurulu toplantılarında, il yönetimi olarak, üyelerimizin tamamının sesini duymak istediğimiz kanısına vardık. Üyelerimiz, ilçe danışma kurulu toplantılarımızın tamamını o ilçede CHP üyesi olan kim varsa fikirlerini söyleyebilecek, çalışmalarla ilgili yorum yapabilecek. Bütün seçilmişlerimizi değerlendirebilecekler. Aslında kendi tabanımızda kendi üyemizin karşısına çıkacağız. Bu çalışmalarda biz de sınav vereceğiz. Örgüt bizim iyi ve kötü yönlerimizi değerlendiriyor. Biz de üyelerimizin fikirleri doğrultusunda kendimize çeki düzen veriyoruz." dedi.

KILIÇDAROĞLU 3 ARALIK’TA EDİRNEYE GELİYOR

CHP İl Başkanı Pekcanlı, 3 Aralık 2016’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dizi açılış yapmak üzere Edirne'ye geleceğini belirtti. Pekcanlı, konuşmasında, “Geçtiğimiz hafta genel başkanımızla Ankara’daydık. 3 Aralık’ta bir aksilik çıkmazsa kendisi Edirne’de olacak. Belediyemizin bir takım açılışları var, malum büyük projeler. Bizim belediyelerimizin yaptığı projeler büyük projeler olduğu için genel başkanımızın açılışlarını gerçekleştirmesini istedik. Programında bir aksilik ve tarihte değişiklik olmaz ise 3 Aralık’ta kendisini Edirne’ye bekliyoruz." dedi.