Kılıçdaroğlu'na Kırmızı Dipli Mumla Davet

Kılıçdaroğlu'na Kırmızı Dipli Mumla Davet
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Belediye Başkanı Recep Gürkan; CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu, Bakanlar ve genel müdürleri Kırkpınar'a Kırmızı dipli mumla davet etti.Bu yıl 654'üncüsü yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı...

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Belediye Başkanı Recep Gürkan; CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu, Bakanlar ve genel müdürleri Kırkpınar'a Kırmızı dipli mumla davet etti.

Bu yıl 654'üncüsü yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan, Ankara’da gerçekleştirdikleri Kırkpınar davet ziyaretlerini tamamladı. Vali Şahin ve Başkan Gürkan, bu kapsamda CHP Genel Başkanının yanı sıra bakan ve genel müdürleri ziyaret ederek Kırkpınar’a davet etti.

654.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na davet ziyaretinde bulundular. Kılıçdaroğlu’nu kırmızı dipli mumla Kırkpınar’a davet eden Başkan Gürkan, Genel Başkana ayrıca Kırkpınar’ın simgesi pehlivan heykelciği hediye etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay'ı Kırkpınar yağlı güreşleri festivaline davet eden Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Belediye Başkanı Recep Gürkan, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz'e, Vakıflar Genel Müdürü Dr.Adnan Ertem'e, Prof. Dr. Mehmet Haberal'a, AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir'e ve CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nu ziyaret ederek 654’üncüsü yapılacak Tarihi Kırkpınar yağlı güreşleri festivaline davet ettiler.

kırmızı dipli mumla davet