Kırkpınar Biletleri Biletix'te Satışa Sunuldu

Kırkpınar Biletleri Biletix'te Satışa Sunuldu
Bu yıl 654’üncüsü düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali biletleri, Biletix’te satışa sunuldu.Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, her yıl yoğun talep gören yağlı güreşler için güreşseverlerin...

Bu yıl 654’üncüsü düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali biletleri, Biletix’te satışa sunuldu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, her yıl yoğun talep gören yağlı güreşler için güreşseverlerin şimdiden yerlerini ayırtmalarını istedi.

20-26 Temmuz 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri biletlerinin Biletix’te satışa sunulduğunu belirten Başkan Gürkan, 25 Temmuz 2015 Cumartesi günü için biletlerin 40-50 TL, 26 Temmuz 2015 Pazar Günü için biletler 60-70 TL’den satışa çıktığını bildirdi.

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreş Festivali’ne olan talebin her geçen gün artığını dile getiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak, Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni, geleneksel yapısına dokunmadan değiştirmeye, geliştirmeye ve tanıtmaya çalışıyoruz. Bu yıl 654.’sü düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne tüm güreşseverleri bekliyoruz. Pehlivanların vereceği mücadeleyi izlemek isteyen güreşseverlerin Biletix’ten biletlerini alabilirler.” dedi.

Biletix'ten bilet satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

biletix bilet kırkpınar