Komisyon Üyeleri Belirlendi

Komisyon Üyeleri Belirlendi
Edirne Belediye Meclisinin Nisan Ayı Olağan Toplantısında, belediye meclisinde 1 yıl süreyle görev yapacak komisyon üyeleri belirlendi.

Edirne Belediye Meclisinin Nisan Ayı Olağan Toplantısında, belediye meclisinde 1 yıl süreyle görev yapacak komisyon üyeleri belirlendi.

Bir yıl boyunca görev yapacak İmar Komisyonunun belirlenmesi ve bu komisyonda 5 kişinin görev alması oy birliğiyle kabul edildi. İmar Komisyonuna oy birliğiyle CHP grubundan Ali Yazıcı, Mehmet Özçuhacı, Türker Altıerler; AK Parti Gurubundan Şenol Ekşi ve Turgut Terzi seçildi.

Ulaşım Komisyonuna Hakan Giyik, Savaş Üner, Mahmut Keskin, İsmail Yıldız ve Melek Yörük; Plan ve Bütçe Komisyonuna Refik Şahin, Semih Çınar, Erkan Makas, Sevdanur Kurban ve Tamer Karadağ’ın yer alması oy birliğiyle kabul edildi.

Gizli oyla gerçekleştirilen Encümen Üyeliğine ise Yüksel Aksoy, Aydın Koruyan ve Serkan Liznak seçildi.

Toplantıda, yağlı güreş düzenleyen belediyeleri bir araya getirmek için kurulan Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliğine üye seçimi de gerçekleştirildi. Yağlı güreş düzenleyen belediyeler için bir sistem gelmesi gerektiğini belirten Gürkan, yağlı güreşin olimpiyatının Kırkpınar olduğunu söyledi. Bu birliğin bakanlar kurulu tarafından onaylandığı anlatan Gürkan, "Biz kurucu  üye olarak yer alıyoruz. Belediye meclisinde de 3 asil 2 yedek üye seçilecek." dedi.

Yapılan oylamada Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliğine Hakan Giyik, Erkan Makas, Tamer Karadağ asil; Yüksel Aksoy Mehmet Özülkü yedek üye olarak seçildi.

EJH