Konser İptal Edildi

Konser İptal Edildi
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 28 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan patlamanın ardından, Edirne'de bu akşam yapılması planlanan Bengü konseri ileri bir tarihe ertelendi.Konu ile ilgili yazılı bir açıklamada...

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 28 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan patlamanın ardından, Edirne'de bu akşam yapılması planlanan Bengü konseri ileri bir tarihe ertelendi.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan ve saldırıyı kınayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen 28 vatandaşımızın vefatı ve 100'e yakın vatandaşımızın yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı kınıyorum. Ülkemizi derinden üzen saldırı sonucunda 654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında 20 Temmuz 2015 Sarayiçi’nde düzenleyecek olduğumuz ünlü sanatçı Bengü’nün konserini ileri bir tarihe erteledik. Suruç ilçemizdeki hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

Ünlü şarkıcı Bengü de, resmi Twitter hesabında "Suruç'ta yaşanan lanet katliamdan dolayı bu akşamki Edirne konserimiz iptal olmuştur." ifadelerini kullandı.

konser iptal edildi