Lokantaya Pompalı Tüfekle Ateş Eden Şahıs Aranıyor

Lokantaya Pompalı Tüfekle Ateş Eden Şahıs Aranıyor
Edirne'nin Keşan ilçesinde bir pide salonuna pompalı tüfekle ateş eden şüpheli şahıs aranıyor.

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir pide salonuna pompalı tüfekle ateş eden şüpheli şahıs aranıyor.

Geçtiğimiz cuma günü gece yarısı Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan bir pide salonuna pompalı tüfekle ateş eden ve güvenlik kameralarından kimliği tespit edilen 42 yaşındaki S.E.'nin aranmasına devam ediliyor. Saldırı sırasında otomobili kullanan ve polis tarafından gözaltına alınan 43 yaşındaki Ö.Ö. ise, denetimli olarak serbest bırakıldı.

Olay, geçtiğimiz cuma günü Keşan'da İspat Cami Mahallesinde bulunan bir pide ve lahmacun salonunda meydana geldi. Kimlikleri belirlenemeyen iki kişinin içinde bulunduğu bir otomobil, Şehit Komando Er Levent Çembeli Sokak'a park edildi. Araçtan inen bir kişi, pompalı tüfekle Hayribey Sokak'ta bulunan pide ve lahmacun salonuna 2 el ateş etti. Lokantanın kapalı olması sonucu yaralanan ya da hayatını kaybeden olmazken iş yerinin camları kırıldı. Saldırıdan sonra şüpheliler, aynı otomobile binerek kaçtılar. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, otomobili Keşan-Malkara Karayolu üzerinde durdurdu. Otomobildeki sürücü Ö.Ö. (43) ve araçta bulunan iki şüpheli gözaltına alındı. Emniyete götürülerek sorguya alınan şüphelilerden biri, olayla ilgisi olmaması sebebiyle serbest bırakıldı.

Saldırı sırasında otomobili kullandığı öne sürülen Ö.Ö. ise işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Ö.Ö., mahkeme kararıyla denetimli olarak serbest bırakıldı.

Güvenlik kameralarından lokantaya ateş eden şahsın S.E. olduğunu belirleyen polis ekipleri, S.E.'nin yakalanması için çalışmalara devam ediyor.

EdirneJetHaber Haber Merkezi