MHP'nin Acı Kaybı

MHP'nin Acı Kaybı
MHP Edirne Belediye Meclis Üyesi ve iş adamı Ercan Biçer, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Edirne'nin tanınmış iş adamlarından ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne Belediye Meclis Üyesi olan 49 yaşındaki Ercan Biçer, geçirdiği kalp krizinden dolayı yaşamını yitirdi. İki çocuk babası Biçer'in vefatı yakınlarını derinden üzdü.

Son yolculuğuna Edirne Belediyesinin bahçesinde düzenlenen törenle uğurlanan Biçer'in ailesi ayakta durmakta zorlandı. Yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Biçer'in vefatının acı bir kayıp olduğunu dile getirerek, "Sevgili Ercan Biçer kardeşimiz bildiğiniz gibi belediye meclis üyemizdi. Yaklaşık 2 yıldır da beraber çalışıyorduk. Edirne halkının verdiği görevle yetkiyle hep beraber el ele yönetmeye çalıştık. Ercan kardeşimiz çok ani bir şekilde bizleri derin üzüntüye boğarak çok şaşırtarak dün gece aramızdan ayrıldı. Tabi inancı insanlar olarak Cenab-ı Allah'a teslimiyetimiz var. Bu iradeye karşı elimizden gelen bir şey yok. Ama şunu çok samimiyetle söylemek isterim ki Ercan dürüst, çalışkan, namuslu, Edirne için hep elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan bir kardeşimizdi. İnançlı, değerlerine bağlı, vatanına, milletine, insanlarına bağlı, toprağına bağlı bir kardeşimizdi. Allah onu çok genç yaşta aramızdan aldı. Allah onun eksik kalan ömrünü evlatlarına versin. Ercan'ın hepimizin üzerinde hakkı da var emeği de var. Bugün gerçekten belediye başkanlığımın en zor konuşması diyebilirim. Ercan sürekli sürprizler yapmayı seven, bizleri şaşırtan biriydi. Yine bizi şaşırttı. Değerli meclis üyeme Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Partisinin mensuplarına ve Edirnelilere baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun, Allah gani gani rahmet eylesin." şeklinde konuştu.

Ardından Biçer'in Eski Cami'de kılınan cenaze namazında Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır, Çiğdem Gegeoğlu ve Ertuğrul Tanrıkulu ve belediye meclis üyeleri de yerini aldı. Eski Cami'de öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Biçer, Korucu köyüne defnedildi.

Kalp krizi sonucu 49 yaşında yaşama veda eden Biçer'in kısa bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye başvurduğu, yapılan muayene sonucunda ise birkaç gün öncesine anjiyo randevusu verildiği öğrenildi.

YERİNE SIRADAKİ GELECEK

Biçer'in yerine belediye meclisindeki görevini MHP grubundan listenin 5'inci sırada seçimi tamamlayan avukat Aydolu İğrek Karakoç üstlenecek.