600 TL Verilip Yaptırılan Muskanın İçinden Bakın Neler Çıktı! Müge Anlı Canlı Yayında Açtı

600 TL Verilip Yaptırılan Muskanın İçinden Bakın Neler Çıktı! Müge Anlı Canlı Yayında Açtı
ATV ekranlarında hafta içi her gün araştırma gazeteci Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç olaylar işlenmeye devam ediyor.Küsleri barıştıran, kayıpları bulan, şüpheli cinayetleri...

ATV ekranlarında hafta içi her gün araştırma gazeteci Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç olaylar işlenmeye devam ediyor.

Küsleri barıştıran, kayıpları bulan, şüpheli cinayetleri ekibiyle birlikte çözen Müge Anlı da olanlara şaştı kaldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Aralık yayını izleyenler yayında gördüklerine inanamadı.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Ataş, 18 yaşındaki Ayşenur Ataş ismindeki kayıp kızını bulabilmek için Müge Anlı'nın programına geldi. Ataş'ın anlattıkları duyanları şoke etti.

Programa Gaziantep’ten katılan Mehmet Ataş, kızının mahallelerinde yaşayan 70 yaşındaki bir din şarlatanı tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Ataş, bu şarlatanın önce eşini kandırdığını ve defalarca muska için para aldığını iddia etti. Şarlatan son olarak da kızını kaçırdı. Öte yandan, Ataş’ın eşi hala şarlatana inanıyor.

Mehmet Ataş'ın Açıklamaları Şu Şekilde:

“Ses kayıtları da var elimizde. 70 yaşındaki adam daha önce bizim mahallede hocaydı. Bu önce benim eşimi kandırdı. İnşaatta çalışan biriyim. Sürekli gönderdiğim para ile tılsım çıkardığını söylüyor. En son da kızım gitti. Eşim de şimdi tılsım yaptığını düşünüyor. Peşini bırakmayacağım.”

Muskanın İçinden Çıkanlar Pes Dedirtti

Kendisinin hoca olduğunu öne süren 70 yaşındaki şarlatanın yaptığı muskalar canlı yayında tek tek açıldı. Müge Anlı, muskaların içine bakarken gördükleri karşısında şaştı kaldı.

Kendini hoca olarak tanıtan ve muskalar, tılsımlar yaptığını dile getiren şahıs, yaptığı muskalardan birini canlı yayına getirdi. Bu muskalardan evde binlerce olduğunu ve insanların bu muskalar için 600 TL ödediğini söyledi.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı muskanın içini açıp baktığında cips paketi ve bahis bülteni çıktığını gördü. Bu anlarda şoke olan Anlı, "Büyü diye inandığınız şeyler işte bunlar"  ifadesi ile izleyicilerini uyardı.