9 Aralık Hava Durumu Nasıl? Meteoroloji'den Sağanak Yağış Uyarısı Geldi

9 Aralık Hava Durumu Nasıl? Meteoroloji'den Sağanak Yağış Uyarısı Geldi
Meteoroloji tarafından 9 Aralık hava durumu raporu yayımlandı.Meteoroloji'nin yaptığı son güncel tahminlere göre: Türkiye'nin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısının; Muğla, Aydın...

Meteoroloji tarafından 9 Aralık hava durumu raporu yayımlandı.

Meteoroloji'nin yaptığı son güncel tahminlere göre: Türkiye'nin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısının; Muğla, Aydın ve Edremit Körfezi ile İzmir ve Manisa'nın güney, Uşak'ın batı çevrelerinin; Isparta ve Antalya'nın iç kesimlerinin; Batı Karadeniz, Kocaeli ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Yağışların Antalya'nın doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis öngörülüyor.

Marmara Hava Durumu Nasıl?

Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin batısı ile Sakarya ve Kocaeli'nin kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Ege Hava Durumu Nasıl?

Parçalı, yer yer çok bulutlu, Uşak'ın batı, Manisa ile İzmir'in güney, Edremit Körfez,, Aydın  ve Muğla çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. İç kesimlerde yer yer pus ve sis öngörülüyor.

Akdeniz Hava Durumu Nasıl?

Parçalı, batısı yer yer çok bulutlu, Isparta ve Antalya'nın güney çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların Antalya'nın doğusunda yer yer kuvvetli olacağı öngörüyor.

İç Anadolu Hava Durumu Nasıl?

Parçalı bulutlu, batı çevrelerinin yer yer çok bulutlu geçmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz Hava Durumu Nasıl?

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Bu gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Doğu ve Orta Karadeniz Hava Durumu Nasıl?

Parçalı bulutlu, batısının yer yer çok bulutlu geçmesi bekleniyor. İç kesimlerde yer yer pus ve sis öngörülüyor.

Doğu Anadolu Hava Durumu Nasıl?

Parçalı, yer yer çok bulutlu geçmesi bekleniyor. Yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu Hava Durumu Nasıl?

Az ve parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde doğusunda yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.