AFAD Personel Alımı İlanı İçin Detaylar Belli Oldu! AFAD İşçi Alımı Başvuru Tarihi

AFAD Personel Alımı İlanı İçin Detaylar Belli Oldu! AFAD İşçi Alımı Başvuru Tarihi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, güncel ihtiyaçlar oluşması durumunda personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, AFAD tarafından yapılacak personel alımı açıklamaları pek çok kişi tarafından...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, güncel ihtiyaçlar oluşması durumunda personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, AFAD tarafından yapılacak personel alımı açıklamaları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın, 43 afet ve acil durum yönetimi uzman yardımcısı alacağını duyurmasının ardından, başvuru tarihi, nasıl başvuru yapılacağı ve ilanın detayları araştırılmaya başlandı.

AFAD Personel Alımı Başvuru Ekranı

AFAD'ın 43 uzman yardımcısı alımı yapacağını duyurmasının ardından, hangi adresten başvuru yapılacağı merak ediliyor. Başvurular başladığı zaman, başvuruda bulunmak isteyen kişiler '

AFAD Personel Alımı Başvuru Tarihi

AFAD'ın personel alımı ilanına 23 Ocak'tan itibaren başvuru yapılacak ve söz konusu başvuru işlemleri 30 Ocak'a kadar devam edecek.

AFAD Personel Alımı KPSS Şartı

AFAD'ın personel alımı ilanı için ayrıntılar araştırılırken, KPSS şartı da merak ediliyor. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, ilana başvuru yapmak isteyen kişilerin 2021 veya 2022 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP32 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan alınmış olması gerekiyor.