Ajda Pekkan İçin Öyle Bir İddia Ortaya Atıldı ki! Kalça Kemiğini Çatlatıp Ameliyat Oldu Denilmişti

Ajda Pekkan İçin Öyle Bir İddia Ortaya Atıldı ki! Kalça Kemiğini Çatlatıp Ameliyat Oldu Denilmişti
Süperstar Ajda Pekkan'ın dün evinde geçirdiği kaza sonucu kalça kemiğini kırdığı ve ameliyata alındığı menajeri tarafından duyurulmuştu. 5 saat ameliyat olduğu ifade edilen Ajda Pekkan hakkında ortaya atılan iddia çok konuşulacağa...

Süperstar Ajda Pekkan'ın dün evinde geçirdiği kaza sonucu kalça kemiğini kırdığı ve ameliyata alındığı menajeri tarafından duyurulmuştu. 5 saat ameliyat olduğu ifade edilen Ajda Pekkan hakkında ortaya atılan iddia çok konuşulacağa benziyor.

Kemikteki çatlaklarda ameliyat yapılmadığı iddia edilirken Süperstar'ın konser biletleri satılmadığı için bir süre ortamlardan uzak kalma kararı aldığı da öne sürüldü.

Pekkan'ın 5 saat devam eden operasyonunun başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu duyuruldu.

Ünlü şarkıcı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Magazin kulislerinde Pekkan'ın sahnelerden uzak kalarak evinde dinlenme kararı aldığı konuşuldu.

Bülent Ersoy'dan Konser İddiası

Öte yandan, Pekkan ile 2013'te kullandığı "Hödük, ucube ve küstah" sözleri ile mahkemelik olan Diva lakaplı Bülent Ersoy, önceki günlerde zehir zemberek açıklamalar yaptı. Ersoy, Pekkan'ın yurt dışındaki konser biletlerinin satılmadığını dile getirerek "Ajda Pekkan'ın Almanya'da biletleri satılmayınca 3 konseri de iptal oldu" şeklinde konuşmuştu.