Alparslan Büyük Selçuklu'nun Başrolü Barış Arduç Kızıyla Fotoğraf Paylaştı! Fotoğrafı Gören Beğeniyor

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Başrolü Barış Arduç Kızıyla Fotoğraf Paylaştı! Fotoğrafı Gören Beğeniyor
Ünlü oyuncu Barış Arduç, çeşitli dizi projelerindeki başarılı oyunculuğunun yanı sıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de adından sıkça söz ettiriyor. 2020 yılında kendisi gibi oyuncu olan Gupse Özay...

Ünlü oyuncu Barış Arduç, çeşitli dizi projelerindeki başarılı oyunculuğunun yanı sıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de adından sıkça söz ettiriyor. 2020 yılında kendisi gibi oyuncu olan Gupse Özay ile dünya evine giren yıldız oyuncu, geçtiğimiz aylarda kızını kucağına aldı. Başarılı oyuncu kızıyla vakit geçirmeye devam ederken, sosyal medya hesabından kızıyla birlikte olan karesine yer verdi.

Barış Arduç ve Kızı

Barış Arduç, sosyal medyayı etkin olarak kullanıyor. Instagram'da, 6.7 milyonu aşkın takipçisi olan başarılı oyuncu, kızı Jan Asya ile olan karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğraf, çok kısa sürede yüz binlerce beğeni ve binlerce övgü dolu yorum aldı.

Barış Arduçun Oynadığı Diziler

Barış Arduç bugüne kadar yer aldığı Racon: Ailem İçin, Kiralık Aşk, Kuzgun ve Alparslan: Büyük Selçuklu dizilerindeki oyunculuğu ile seyircilerden tam not aldı.