Aman Dikkat! Meteoroloji Her Türlü Yağışa Karşı Uyardı

Aman Dikkat! Meteoroloji Her Türlü Yağışa Karşı Uyardı
Meteoroloji, güncel hava durumu raporunu yayımladı ve yağışlar konusunda uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son güncel rapora göre Türkiye birçok bölgesinde yağış görüleceği tahmin ediliyor.Meteoroloji'nin...

Meteoroloji, güncel hava durumu raporunu yayımladı ve yağışlar konusunda uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son güncel rapora göre Türkiye birçok bölgesinde yağış görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'nin yaptığı son güncel hava durumu tahminlerine göre de; Yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kahramanmaraş çevreleri, Güneydoğu Anadolu kuzeybatısı, Doğu Anadolu'nun batı ve kuzeyi, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğu ve kuzeyi, Batı Akdeniz, Ege ve Marmara'nın aralıklı yağışlı geçmesi bekleniyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Batı Akdeniz ve Güney Ege kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması görülecek olan yağışların; Kıyı Ege ve Marmara'nın batısında kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli Yağış Uyarısı

Öte yandan, Meteoroloji tarafından kuvvetli yağışlardan dolayı su baskını, sel ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarı yapıldı.