Aman Dikkat! Meteoroloji Uyardı, Göz Gözü Görmeyecek

Aman Dikkat! Meteoroloji Uyardı, Göz Gözü Görmeyecek
Meteoroloji tarafından yapılan son tahminlere göre; Türkiye genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinde olması bekleniyor. Öte yandan, Meteoroloji'den sis ve pus uyarı geldi. Yurdun bazı kesimlerinde ise sağanak yağışın...

Meteoroloji tarafından yapılan son tahminlere göre; Türkiye genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinde olması bekleniyor. Öte yandan, Meteoroloji'den sis ve pus uyarı geldi. Yurdun bazı kesimlerinde ise sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Güncel rapora göre; Türkiye'nin Doğu ve Orta Karadeniz kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı, batı, iç ve kuzey bölümlerinin çok ve parçalı bulutlu, diğer yerlerin ise açık ve az bulutlu geçeceği öngörülüyor.

Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Bölgelere Göre Hava Durumu

Marmara Bölgesi

Yer yer çok ve parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi

Az ve parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde pus ve yer yer sis öngörülüyor.

Akdeniz Bölgesi

Açık ve az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçeceği öngörülüyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi

Açık ve az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz Bölgesi

Yer yer çok ve parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde sis ve pus olayı öngörülüyor.

Doğu ve Orta Karadeniz Bölgesi

Çok ve parçalı bulutlu, kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi öngörülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesi

Açık ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis görülebilir.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Açık ve az bulutlu, parçalı ve çok bulutlu geçmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.