Aman Dikkat! Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı Geldi

Aman Dikkat! Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı Geldi
Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmeye göre Doğu ve Orta Karadeniz kıyıları, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Doğu Anadolu’nun güneyi ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı,...

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmeye göre Doğu ve Orta Karadeniz kıyıları, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Doğu Anadolu’nun güneyi ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı, doğu ve kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Yağışların, Artvin ve Rize çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, İç Ege'nin kuzeybatısı, Marmara’nın doğusunda da yer yer pus ve sis öngörülüyor.

Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji, yağışların kuvvetli olması beklenen Rize ve Artvin çevrelerinde yaşanabilecek olumsuzlara karşı tedbirli ve dikkatli ve olunması gerektiği konusunda uyarı yaptı.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Kuvvetli rüzgarın etkili olacağı Kuzey Ege kıyıları ve Marmara’nın güneybatısında yaşanabilecek olumsuzlara karşı da uyardı.