Behzat Ç İçin Geri Sayım Başladı! Behzat Ç Ne Zaman Başlıyor?

Behzat Ç İçin Geri Sayım Başladı! Behzat Ç Ne Zaman Başlıyor?
Büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Behzat Ç dizisi için geri sayım başladı. Normalde kanallarda yayınlanan Behzat Ç. Artık Blu TV platformunda yayınlanacak olmakla beraber ne zaman başlayacağı merak edilmeye başlandı. Biz...

Büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Behzat Ç dizisi için geri sayım başladı. Normalde kanallarda yayınlanan Behzat Ç. Artık Blu TV platformunda yayınlanacak olmakla beraber ne zaman başlayacağı merak edilmeye başlandı. Biz de sizler için diziyle ilgili detayları derledik.

Behzat Ç Ne Zaman Başlıyor?

Blu TV platformunda yayınlanacak olan Behzat Ç dizisi 6 Aralık tarihinde ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Blu TV sosyal medya hesabından yapılan tanıtımı incelediğimizde cinayet büro çocuklarını en çok bu şehir yıprattı aga sözleriyle dizinin ilk videosu yayınlandı.

Behzat Ç Oyuncu Kadrosu

Behzat Ç Oyuncuları arasında birbirinden başarılı isimler bulunmaktadır.  Behzat Ç oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Akan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu yer alıyor.