Ben Bu Cihana Sığmazam 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Ben Bu Cihana Sığmazam 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Yeni sezonda özgün ve iddialı dizileri seyirciyle buluşturan Atv, geçtiğimiz haftalarda Ben Bu Cihana Sığmazam'ı ekranlara getirdi. İlk bölümden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, yayın hayatına devam ediyor.Ben...

Yeni sezonda özgün ve iddialı dizileri seyirciyle buluşturan Atv, geçtiğimiz haftalarda Ben Bu Cihana Sığmazam'ı ekranlara getirdi. İlk bölümden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, yayın hayatına devam ediyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Ben Bu Cihana Sığmazam 6. bölüm fragmanı, Atv tarafından yayınlandı. ''Çatışma'' başlığıyla yayınlanan fragmanı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncuları

Aksiyon, dram ve aşk ögelerinin baskın olarak yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Işıl Yücesoy, Ali Seçkiner Alıcı, Hakan Karahan, Murat Karasu, Erkan Sever, Ragıp Savaş, Onur Kırat, Gülenay Kalkan, Alperen Yazıcı, Eren Vurdem, Aslı Sevi, Kerem Kupacı, Ziya Kürküt, Pelin Uluksar, Mina Derman, Batuhan Sezer, Değer Alp ve Başak Kıvılcım Ertanoğlu gibi pek çok isim yer alıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, her hafta salı günü saat 20.00'de, Atv ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.