Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat! Meteoroloji'den Kar, Sağanak Yağış, Sis ve Pus Uyarısı

Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat! Meteoroloji'den Kar, Sağanak Yağış, Sis ve Pus Uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 Kasım 2022 tarihli güncel hava durumu raporunu yayımladı. Yeni raporda  ülke genelinde artık soğuk havanın etkili olacağı belirtildi.Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre; Kastamonu'nun...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 Kasım 2022 tarihli güncel hava durumu raporunu yayımladı. Yeni raporda  ülke genelinde artık soğuk havanın etkili olacağı belirtildi.

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre; Kastamonu'nun kıyı kesimleri ve Samsun, Sinop, Rize ile Artvin'in batı kesimlerinin yağmurlu ve sağanak yağışlı, Artvin ve Rize'nin yüksek kesimlerinin yer yer kar yağışlı, karla karışık yağmurlu ve diğer yerlerinin açık ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Batı Karadeniz, İç Anadolu, İç Ege ve Marmara'da da yer yer sis ve pus hadisesi tahmin ediliyor.

Bugün Artvin, Rize ve Sinop ile Samsun'un batı, Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Rize ve Artvin'in yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Hava Durumu

Açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu Hava Durumu

Açık ve az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin ise yer yer parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Hava Durumu

Artvin ve Rize'nin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı, Samsun, Artvin ve Rize'nin batı çevrelerinin sağanak yağışlı ve yağmurlu, kıyı kesimlerinin de yer yer çok bulutlu geçmesi öngürülüyor.

Batı Karadeniz Hava Durumu

Kastamonu ile Sinop kıyılarının öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor. Sabah saatleri ve gece iç kesimlerde sis ve pus tahmin ediliyor. Diğer yerlerin yer yer çok bulutlu olması bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesinde Hava Durumu

Açık ve az bulutlu geçmesi öngörülüyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis tahmin ediliyor.

Akdeniz Bölgesinde Hava Durumu

Açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ege Bölgesinde Hava Durumu

Açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Marmara Bölgesi Hava Durumu

Az ve parçalı bulutlu geçeceği öngörülüyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus tahmin ediliyor.