Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat! Meteoroloji'den Kar Yağışı Uyarısı Yapıldı

Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat! Meteoroloji'den Kar Yağışı Uyarısı Yapıldı
Meteoroloji'nin yaptığı son tahmine göre: Yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Siirt ve  Batman,...

Meteoroloji'nin yaptığı son tahmine göre: Yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Siirt ve  Batman, Adıyaman, Ordu, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Doğu Karadeniz çevrelerinin yağmur ve sağanak, geçmesi bekleniyor. Kuzey ve iç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus ve sis olacağı tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesi

Az ve parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi

Açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi

Açık ve az bulutlu, doğusunun çok ve yer yer parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu Bölgesi

Az ve parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve sis olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz Bölgesi

Az ve parçalı bulutlu olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi tahmin ediliyor.

Doğu ve Orta Karadeniz Bölgesi

Çok ve parçalı bulutlu, Ordu ve Doğu Karadeniz çevrelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların, yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı öngörülüyor. Gece ve sabah saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu Bölgesi

Çok ve parçalı bulutlu, doğu ve kuzeyinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, doğu kesimlerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Çok ve parçalı bulutlu, Siirt, Batman ve Adıyaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı olması bekleniyor.