Bu Tarihi Kesin Not Edin! Tüm Dünyayı Yerinden Oynatacak

Bu Tarihi Kesin Not Edin! Tüm Dünyayı Yerinden Oynatacak
Ünlü astrolog Nilay Dinç, Twitter hesabı üzerinden yeni bir öngörüsünü daha paylaştı. 2023 yılı için yaptığı öngörülerle gündemden düşmeyen Dinç, 'bu tarihi not edin' paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı.22 Ekim'de...

Ünlü astrolog Nilay Dinç, Twitter hesabı üzerinden yeni bir öngörüsünü daha paylaştı. 2023 yılı için yaptığı öngörülerle gündemden düşmeyen Dinç, 'bu tarihi not edin' paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı.

22 Ekim'de de Dikkat Çekmişti! 

Daha önce 22 Ekim tarihinde yaptığı bir paylaşımla da dikkat çeken astrolog, şunları söylemişti:

25 Ekim Salı günü 2 derece Akrep burcunda parçalı Güneş tutulması meydana gelecek. Etkisi 6 ay sürecek olup 124. Saros döngüsünde olacak. Bu nedenle Plüton etkisi içinde girip deprem, patlama, yangın ve terör saldırılarına dikkat etmek gerekir.

28 Şubat'tan Sonra Yer Yerinden Oynayacak

3 Temmuz 2022 tarihinde bir paylaşım yapan Nilay Dinç, 28 Şubat 2023'e dikkat çekmiş ve olacakları aktarmıştı. Daha sonra ise bu tarihi içeren tweet'ini sabitleyerek, tüm takipçilerine günün önemini göstermişti. Yaptığı paylaşımda ise şunları yazmıştı:

28 Şubat 2023’de Satürn ve Plüton 29 derecede olacak.  -+ 15 gün içinde öyle olaylar olacak ki, tarihe derin bir not yazılacak. 11 Şubat haftası büyük ifşalar başlayacak, 28 Şubat ve sonrası yer yerinden oynayacak.