Bugün Hava Durumu Nasıl? Meteoroloji'den Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Bugün Hava Durumu Nasıl? Meteoroloji'den Kuvvetli Rüzgar Uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan son raporda yine uyarılar yapıldı. Meteoroloji'nin son güncel değerlendirmesine göre Türkiye'nin Trakya kesiminin çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu olması...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan son raporda yine uyarılar yapıldı. Meteoroloji'nin son güncel değerlendirmesine göre Türkiye'nin Trakya kesiminin çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Kuvvetli Rüzgar Konusunda Uyardı

Rüzgarın Trakya'da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin edildiğinden ulaşımda aksamalar gibi tüm olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerektiğinin altı çizildi.

Hava Sıcaklığı Nasıl Olacak?

Sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyretmeyi sürdürmesi bekleniyor.

Marmara Hava Durumu

Çok ve parçalı bulutlu, (Balıkesir ve Bilecik) hariç bölgenin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Ege Hava Durumu

Az ve parçalı bulutlu, Edremit Körfezi çevrelerinin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Akdeniz Hava Durumu

AZ ve parçalı bulutlu, Antalya ve Isparta çevreleri ve Doğu Akdeniz’in sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların Adana, Hatay, Osmaniye, K.Maraş çevrelerinde akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olacağı öngörülüyor.

İç Anadolu Hava Durumu

Parçalı ve az bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Sivas ve Kayseri’nin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz Hava Durumu

Az ve parçalı bulutlu, Kastamonu, Karabük, Bolu, Bartın, Düzce ve Zonguldak’ın batısının yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Bartın, Zonguldak ve Düzce’de görülecek yağışların yer yer kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Doğu ve Orta Karadeniz Hava Durumu

Az ve parçalı bulutlu, Artvin hariç bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu Hava Durumu

Az ve parçalı bulutlu, bölgenin batısının aralıklı yağışlı geçmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Hava Durumu

Az ve parçalı bulutlu, Adıyaman, Kilis ve Gaziantep çevrelerinin yer yer kuvvetli sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.