Bugün Hava Durumu Nasıl? Meteroloji'den Birçok Kente Uyarı Geldi

Bugün Hava Durumu Nasıl? Meteroloji'den Birçok Kente Uyarı Geldi
Kış mevsiminin yaşanmasından dolayı vatandaşlar Meteoroloji'den gelen bilgileri daha sık takip eder oldu. Vatandaşlar hafta sonu planı yaparken ya da dışarı çıkarken havanın nasıl olacağını merak edip araştırmaya başlıyor....

Kış mevsiminin yaşanmasından dolayı vatandaşlar Meteoroloji'den gelen bilgileri daha sık takip eder oldu. Vatandaşlar hafta sonu planı yaparken ya da dışarı çıkarken havanın nasıl olacağını merak edip araştırmaya başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan son rapor yine dikkat çekti. Meteoroloji son raporunda yine birçok kent için uyarılarda bulundu.

Meteoroloji  tarafından yapılan son güncel değerlendirmelere göre Türkiye genelinin çok ve parçalı bulutlu, Marmara'nın batı ve kuzeyi, Karadeniz (Çorum hariç), Kıyı Ege, Elazığ'ın doğu ilçeleri, Diyarbakır'ın kuzeyi, Van, Antalya, Ağrı, Ankara, Bingöl, Bilecik ve Tunceli çevrelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Tunceli'nin yüksekleri, Ardahan, Erzincan ve Ağrı çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin edilen yağışların; Sakarya'nın kuzeyi, Düzce, Bartın çevreleri ve Zonguldak'ta yer yer kuvvetli olacağı öngörülüyor. Yağışların Rize'nin iç kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde sis ve yer yer pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı Nasıl Olacak?

Sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği bekleniyor.

Güncel Hava Durumu Haritası da Şu Şekilde: