Bugün Hava Nasıl? Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Kar Uyarısı!

Bugün Hava Nasıl? Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Kar Uyarısı!
Meteoroloji tarafından yayımlanan son güncel hava durumu tahminlerine göre Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Balıkesir ve Bilecek hariç), Antalya çevreleri ve Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu'nun batısı,...

Meteoroloji tarafından yayımlanan son güncel hava durumu tahminlerine göre Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Balıkesir ve Bilecek hariç), Antalya çevreleri ve Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu'nun batısı, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz (Artvin hariç) ve Batı Karadeniz'in batısının yağışlı geçmesi bekleniyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ve İç Anadolu'nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin edilen yağışların Doğu ve Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz'in batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyretmeyi sürdürmesi bekleniyor.

Marmara Hava Durumu

Çok ve parçalı bulutlu, (Balıkesir ve Bilecik) hariç bölgenin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Ege Hava Durumu

Çok ve parçalı bulutlu, Edremit Körfezi çevrelerinin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Akdeniz Hava Durumu

Çok ve parçalı bulutlu, Antalya ve Isparta çevreleri ve Doğu Akdeniz'in sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların Adana, Hatay, Osmaniye, K.Maraş çevrelerinde akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olacağı öngörülüyor.

İç Anadolu Hava Durumu

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Sivas ve Kayseri'nin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz Hava Durumu

Çok ve parçalı bulutlu, Kastamonu, Karabük, Bolu, Bartın, Düzce ve Zonguldak'ın batısının yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Bartın, Zonguldak ve Düzce'de görülecek yağışların yer yer kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Doğu ve Orta Karadeniz Hava Durumu

Çok ve parçalı bulutlu, Artvin hariç bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu Hava Durumu

Çok ve parçalı bulutlu, bölgenin batısının aralıklı yağışlı geçmesi bekleniyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin edilirken gece ve sabah saatlerinde bölgenin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor.

Güneydoğu Anadolu Hava Durumu

Çok ve parçalı bulutlu, Adıyaman, Kilis ve Gaziantep çevrelerinin yer yer kuvvetli sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.