Burcu Esmersoy Yurtdışı Pozları İle Yıktı Geçti! Görenler Hayran Kalıyor

Burcu Esmersoy Yurtdışı Pozları İle Yıktı Geçti! Görenler Hayran Kalıyor
Oyuncu, sunucu, manken ve gazeteci olarak pek çok başarılı işe imza atan Burcu Esmersoy, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Güzel manken son paylaşımında yurt dışında çektiği karelere yer verdi.Burcu Esmersoy'un...

Oyuncu, sunucu, manken ve gazeteci olarak pek çok başarılı işe imza atan Burcu Esmersoy, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Güzel manken son paylaşımında yurt dışında çektiği karelere yer verdi.

Burcu Esmersoy'un Şıklığına Övgü Yağıyor

Burcu Esmersoy, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram'da, 4.2 milyonu aşkın takipçisi olan başarılı sunucu, son paylaşımıyla bir kez daha kendine hayran bıraktı. Esmersoy'un yurt dışından paylaştığı fotoğraflar çok kısa sürede büyük beğeni topladı. Söz konusu paylaşıma, övgü dolu onlarca yorum yapıldı.

Burcu Esmersoy Kimdir?

1976 yılında İstanbul'da doğan Burcu Esmersoy, Beşiktaş Lisesi ve İstanbul Üniversitesi'nin ardından New York Üniversitesi'nde eğitim hayatına devam eğitim. Katıldığı bir güzellik yarışmasında dikkat çeken Esmersoy, sunuculuk, oyunculuk, gazetecilik ve mankenlik gibi pek çok alanda çalıştı. Başarılı sunucu, çeşitli organizasyonlarda görev almaya devam ediyor.