Cem Adrian Paylaştığı Fotoğraf İle Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Kare

Cem Adrian Paylaştığı Fotoğraf İle Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Kare
Özgün yorumu ile büyük beğeni toplayan Cem Adrian, şarkılarının, kliplerinin ve sahne performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı, son paylaşımıyla sosyal...

Özgün yorumu ile büyük beğeni toplayan Cem Adrian, şarkılarının, kliplerinin ve sahne performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı, son paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Cem Adrian'dan Yeni Paylaşım

Cem Adrian'ın, Instagram'da 1.2 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla dikkat çeken başarılı şarkıcı, son gönderisinde yatakta çekilen bir karesine yer verdi. Söz konusu paylaşım çok kısa sürede, yirmi bini aşkın beğeni yüzlerce yorum aldı.

Cem Adrianın Popüler Şarkıları

Cem Adrian bugüne kadar seslendirdiği Sen Gel Diyorsun, Kalbim Çukurda, Kül, Yolun Sonu Görünüyor, Sen Benim Şarkılarımsın, Herkes Gider Mi, Akşam Olur Karanlığa Kalırsın, Ben Seni Çok Sevdim, Sarı Gelin, Olsun, Değmen Benim, Ne Ağlarsın, Kum Gibi, Derinlerde ve Ela Gözlüm gibi şarkılar ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başardı.