Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol O Dizi İle Ekranlara Geri Dönüyor!

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol O Dizi İle Ekranlara Geri Dönüyor!
Televizyon ekranlarının fenomen dizisi Çocuklar Duymasın, pek çok oyuncu için de dönüm noktası oldu. Bu isimlerden birisi de hiç şüphesiz Çaycı Hüseyin karakterine hayat veren Alpaslan Özmol. Bir süredir seyircilerden uzak kalan...

Televizyon ekranlarının fenomen dizisi Çocuklar Duymasın, pek çok oyuncu için de dönüm noktası oldu. Bu isimlerden birisi de hiç şüphesiz Çaycı Hüseyin karakterine hayat veren Alpaslan Özmol. Bir süredir seyircilerden uzak kalan başarılı oyuncu, ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Çaycı Hüseyin Alpaslan Özmol Hangi Dizide?

Çaycı Hüseyin olarak bilinen Alpaslan Özmol, Atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Kuruluş Osman dizisinde yer alacak ve Gürbüz Alp karakterine hayat verecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında izleyicilerin karşısına çıkan Alpaslan Özmol, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Çaycı Hüseyin Alpaslan Özmol Kaç Yaşında?

27 Şubat 1976'da Almanya'da dünyaya gelen Alpaslan Özmol, 46 yaşında.

Alpaslan Özmol Oynadığı Diziler

Başarılı oyuncu Alpaslan Özmol bugüne kadar, Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar, çocuklar Duymasın, En İyi Arkadaşım, Çocuklar Ne Olacak, Saklambaç, Düş Yakamdan, Komedi Türk, Pulsar, Güldünya, Yeşil deniz ve Hakkını Helal Et dizilerindeki oyunculuk performansı ile izleyicilerden tam not aldı.