Çöp Adam Gerçek Hikaye Mi? Çöp Adam Uyarlama Mı?

Çöp Adam Gerçek Hikaye Mi? Çöp Adam Uyarlama Mı?
Gülseren Budayıcıoğlu’nun imzasıyla yayınlanan Çöp Adam dizisinin gerçek hikayesi dizinin hayranları tarafından araştırılmaktadır. Bugün ikinci bölümü yayınlanan Çöp Adam dizisinin oyuncu kadrosunda da birbirinden başarılı...

Gülseren Budayıcıoğlu’nun imzasıyla yayınlanan Çöp Adam dizisinin gerçek hikayesi dizinin hayranları tarafından araştırılmaktadır. Bugün ikinci bölümü yayınlanan Çöp Adam dizisinin oyuncu kadrosunda da birbirinden başarılı isimler bulunmaktadır. Dizinin seyircisi tarafından Çöp Adam Gerçek Hikaye Mi? Çöp Adam Uyarlama Mı? şeklinde araştırmalar hız kazandı. İşte, Çöp Adam dizisiyle ilgili merak edilen detaylar…

Çöp Adam Konusu Nedir?

Çocukluk çağlarından itibaren hayatla mücadele eden Tamer’in ekmek kavgasından sonra rahat bir hayata erişmesini konu edinen Çöp Adam oldukça güzel bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. Anne ve babası tarafından önce çocuk yurduna bırakılmış olan Tamer, kardeşi Meryem ile orada büyümüştür. İşinde iyi gelir elde edince bir yalı almış ve yalıya annesini babasını yerleştirmiştir. Fakat Tamer’in içinin acısı bir türlü geçmek bilmemektedir.

Çöp Adam Gerçek Hikaye Mi?

Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınan Çöp Adam dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun imzasını da taşıyor. Çöp Adam dizisi gerçek hikayeden uyarlanmıştır. Gülseren Budayıcıoğlu’nun herhangi bir kitabına bağlı olmadan senaryoya dönüştürülen dizi reyting rekorları kırmayı başarmıştır.

Gülseren Budayıcıoğlu Çöp Adam dizisiyle ilgili olarak:

"Bu hikayede iki kardeş var, iki çocuk... Anne babaları hayatta oldukları halde çocukları alıp götürüp yetimhaneye kapatıyorlar. Ne için? Çalışan annenin babaya daha iyi bakabilmesi için. O çocuklar neler yaşayarak nasıl bu günlere geliyorlar bunları tek tek göreceğiz" ifadelerini kullandı.