Covid-19'u Bilen Kahinden 2023 Kehanetleri! Kulaklarınıza İnanamayacaksınız

Covid-19'u Bilen Kahinden 2023 Kehanetleri! Kulaklarınıza İnanamayacaksınız
Medyum Nicolas Aujula, iddialarına göre daha önce eski ABD başkanı Donald Trump'ın seçimlerde yenileceğini, o dönem Black Lives Matter hareketliliğinin doğacağını ve Paris'teki Notre-Dame Katerali'ndeki yangını tahmin ettiğini...

1. Bir İngiliz Yapısı Yanacak 

Aujula'ya göre 2023'te, İngiliz diplomasisini ilgilendiren bir konuyla ilgili gelişmeler yaşanacak. Hatta öyle ki, medyuma göre, büyük bir İngiliz yapısı yanacak.

2. Madonna'yı Zor Bir Yıl Bekliyor 

Öte yandan ünlü şarkıcı Madonna hakkında da bir kehanette bulunan medyum, sanatçının gelecek yıl büyük bir üzüntü yaşayacağını söyledi.

3. Kraliyet Ailesi Zenginliğini Kaybedecek 

İngiliz kraliyet ailesindeki popülaritenin azalacağını düşünen medyum, 'Kraliyet ailesinin gelirinin ve popülaritesinin düşeceğini düşünüyorum. Böylece mülklerini satabilirler veya bir mülklerini otele çevirebilirler veya gelirlerini çeşitlendirmek zorunda kalacaklar' yorumunu yaptı.

4. Beyonce İlişkisini Sorgulayacak 

R&B müziğinin kraliçesi olarak da bilinen Beyonce, medyuma göre gelecek yıl hayatında büyük bir değişim yaşayarak ilişkisini sorgulayacak.

5. Kral Charles'ı Sağlık Sorunları Bekliyor 

Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından tahta çıkan Kral Charles hakkında da bir kehanette bulunan medyum, gelecek yıl 74 yaşındaki kralın kalp sorunları yaşayacağını öngörüyor.

6. İngiltere'de 6-7 Yıllık Bir Resesyon Bekliyor

Devam eden resesyon endişeleri ve İngiliz ekonomisi hakkında konuşan Aujula, 'Ekonomik düşüş gelecek yıl daha da artacak ve belki de 6-7 yıl sürecek' yorumunu yaptı.

7. Muhafazakar Parti'de Krizler Devam Edecek 

Ayrıca, İngiltere'de iktidarda olan Muhafazakar Parti'nin bu yıl 3 lider değişikliği gördüğünü de göz önüne alan medyum, partideki talihsizliğin bu yıl da devam edeceğini belirtti. Hatta öyle ki İngiltere Muhafazakar Partisi'ni 2023'te Haziran ve Ağustos aylarında bir kriz daha bekliyor.

8. İngiliz Bisikletçi Rekor Kıracak

Son olarak Medyum Aujula, 2023'te elinde İngiliz bayrağı olan bir bisikletçinin rekor kıracağını söyleyerek kehanetlerini bitirdi.