Defne Samyeli Spor Salonu Pozları İle Sosyal Medyayı Salladı! Fotoğraflara Beğeni Yağıyor

Defne Samyeli Spor Salonu Pozları İle Sosyal Medyayı Salladı! Fotoğraflara Beğeni Yağıyor
Oyunculuk, şarkıcılık, sunuculuk ve gazetecilik gibi alanlarda başarılı işlere imza atan Defne Samyeli, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç görünümü ve fit duruşu...

Oyunculuk, şarkıcılık, sunuculuk ve gazetecilik gibi alanlarda başarılı işlere imza atan Defne Samyeli, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç görünümü ve fit duruşu ile sık sık gündeme gelen Samyeli, spor salonundan paylaştığı fotoğraflar ile bir kez daha ilgi odağı oldu.

Defne Samyeli'nin Spor Salonu Pozları

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Defne Saymeli'nin, Instagram'da 800 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla büyük ses getiren güzel oyuncu, son paylaşımında spor salonunda çektiği karelere yer verdi. Söz konusu fotoğraflar, çok kısa sürede binlerce beğeni aldı ve sosyal medyada övgü dolu yorumlar yapıldı.

Defne Samyeli Hangi Dizide Oynuyor?

Defne Samyeli, Atv ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizinde Elmas Heves karakterine hayat veriyor. Aldatmak dizisi, her hafta perşembe günü saat 20.00'de seyircilerle buluşuyor.